Cautare

3285 de rezultate pentru "lista cu note la titularizare" (5.23 secunde)
Proiectul prevede ca ofiteri de informatii au dreptul sa efectueze, conform Codului de procedura penala, "acte premergatoare cu caracter probatoriu", pentru amenintari la adresa sigurantei nationale.
Cel mai probabil o sa vedem Redmi Note 4 cu platforma Helio X20 si un setup dual camera pe spate in stilul LG G5. Insa surpriza cea mare este laptopul Mi Notebook despre care am aflat in urma cu ceva timp.
Conform unei note a DNA, inaintate Camerei Deputatilor, seful Departamentului, Daniel Morar, sustine ca Nastase impreuna cu un alt functionar guvernamental ar fi dispus numirea si mentinerea in functie a Irinei Jianu, inspector general de stat si presedinte al Consiliului de Conducere la Inspectoratul de Stat din Constructii, aflat in subordinea ministerului condus pana in 2004 de Miron Mitrea.
Mentinerea superioritatii tehnologice a armatei Statelor Unite si prevenirea surprizei tehnologice in domeniul securitatii nationale prin sponsorizarea celor mai noi si revolutionare descoperiri stiintifice si prin investirea de fonduri teoretic nelimitate pentru realizarea unei legaturi intre cercetarea stiintifica si implementarea tehnologica militara a acesteia.In 1959 John McCarthy, profesor la Universitatea Stanford, al carui nume va fi asociat cu inteligenta artificiala, gaseste solutia de a conecta mai multe terminale la un singur calculator central:
Sergiu Constantinescu, secretarul general al Partidului Initiativa Nationala (PIN), a anuntat ieri ca partidul sau a decis sa-i confere lui Adriean Videanu (foto), primarul general al Capitalei, Diploma de participare la "Ocolul Bucurestiului in 10 promisiuni electorale" si trofeul "Marmura din faianta pentru primarul de la Alianta".
In Ucraina, la recensamantul din 1989, existau la est de Nistru romani in regiunea Odessa care cuprinde insa si sudul Basarabiei (149.534), Nikolaev (16.673), Kirovograd (10.694) si alte regiuni (73.128) (81).
Comisarul european pentru Extindere, Olli Rehn (foto), a acordat Romaniei luni seara, la Comisia de Externe a Parlamentului European, note bune in perspectiva Raportului Comisiei Europene din 16 mai, care va face recomandarea privind momentul aderarii celor doua tari la UE.
Cuplul - de la duet la duel Nimeni nu e o insula. ... Partenerul este un fel de oglinda a fiintei noastre in care ne vedem asa cum suntem cu adevarat. ... Ca-ntre doua note muzicale.
Mafia, Coma, FiRMA, The Mono Jacks, Jurjak, The Details si DayDay sunt trupele care vor urca pe scena, iar Alt Om si Not So Common DJ vor fi DJ-ii la Bucharest Craft Beer Festival 2018.
Sonetele sale alcatuiesc un cantonier petrarchist izvorit din sentimentele traite de poet vreme de 3-4 ani in prietenia sa cu un tinar blond si in dragostea fata de o doamna bruna (the dark Lady), persoane a caror identitate si azi incerta nu are relevanta in studiul de fata.
Cel mai laborios proiect pentru imaginea Romaniei in USA si pentru sprijinul comunitatii romano-americane s-a desfasurat cu succes recent, la Hollywood, unde au participat nume importante din cinematografia americana.
Secasiu a precizat ca, potrivit calendarului convenit de comun acord cu conducerea SRI, pana la sfarsitul acestei luni, Serviciul va incepe si predarea dosarelor de personal.
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat.
Oricum, cu cat este mai palid cu atat este mai placut de privit. ... Cand porti albastru la interviurile pentru angajare arati ca esti o persoana loiala si capabila sa se dedice binelui firmei.
27 februarie 2017 este o zi speciala pentru restaurantele La Mama, pentru ca inseamna 18 ani de la deschiderea primului restaurant La Mama din Bucuresti.
Dupa inceperea cercetarilor Colegiul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, au iesit la suprafata multe legaturi ale acestuia cu Securitatea, sau cel putin asa reiese din cele declarate de membrii comisiei dupa intrevederile avute.
Daca e sa-i dam crezare mogulului Dan Voiculescu, seful celei mai importante fabrici de valuta a Romaniei ceausiste nu a fost niciodata ofiter de securitate si nici turnator, ci doar un simplu scrib de note tehnice.
Constantin Milica) La multe popoare din Europa de Vest exista traditia ca in luna mai sa se sarbatoreasca Duminica lacramioarelor.
Marius Diaconescu) - Continuare - Cimitirul aromanilor din Bitolia, ultimul bastion aromanesc In ciuda angajamentelor luate la Conferinta de Pace de la Bucuresti de a permite functionarea scolilor si bisericilor romanesti in teritoriul revenit ei dupa razboaiele balcanice, Serbia nu si-a respectat promisiunile, fructificand greselile diplomatiei romanesti, care nu le-a inclus in tratatul de pace, ci a acceptat doar note diplomatice fara valoare.
Am argumentat ca ele sunt inrudite intre ele mult mai mult decat s-ar crede la prima vedere.
google-analytics.com